ervaringen van deelnemers

Persoonlijk en ondersteunend

We werden liefdevol ontvangen in het mooie huis door de man van Petra en een aantal assistenten. Achter in de tuin vond de ceremonie plaats. Een prachtige tent met ligplaatsen.

Er is ook een plek om buiten te chillen en lekker bij het vuur te zitten. Ik mocht een mooi stuk van mezelf aan gaan. In eerste instantie had ik de neiging om mezelf uit de groep te verwijderen. Ik wilde even bij de boom gaan zitten. Ik werd gevolgd door een assistente die me liefdevol de ruimte gaf om dit te doen. Ik voelde met net een puber: weglopen van de rest, me afzonderen. Aangezien ik o.a. mijn vader had verloren dit jaar, kwam er een stuk verdriet naar boven. Ik werd me bewust van mijn gewoonte om me van de rest de onttrekken en ging terug naar de groep. Ook gaf ik aan de assistente aan dat ik de behoefte had dat ze even bij me zou komen zitten. Ze kwam achter me zitten. Ik voelde liefdevolle ondersteuning in mijn verdriet. Ik realiseerde dat ik eigenlijk geen steun vraag aan de mensen om me heen. Ik was heel jong uit huis en had geleerd om alles zelf op te lossen.

Mijn man was er ook en er ging ook een stuk van hem aan. Er waren momenten dat we elkaar opzochten. En momenten dat er verdriet uitkwam. Ook Petra kwam en poosje bij me zitten wat me veel troost bracht. Ik heb deze ceremonie als bijzonder mooi ervaren. Er was ruimte om te huilen, ruimte voor ondersteuning en ruimte om me te uiten. Ik mocht even op een van de drummen spelen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze ceremonie hier heb mogen meedoen. Een hele liefdevolle ondersteuning van een bijzonder team om een stapje dichterbij mijn eigen inzicht en gevoel te komen.

Liefs en dikke knuffel
Miluska

verbinding

Sinds de Huachuma ceremonie voel ik mij meer aanwezig en levend. Ik ben weer volledig in verbinding met mijn vuur. Het stroomt weer van buik naar hart en ik durf het er sindsdien ook weer te laten zijn (wat weer nieuwe uitdagingen in het leven heeft geroepen). Ik voel me net een puber en vol met energie. Ik heb geleerd dat ik er met heel mijn mannelijkheid mag zijn. ūüėĄ

Maurits

Bewustwording van zelfliefde en levensvreugde

Op de snelweg van het hedendaags leven, dit door sleur of alleen maar met focus van doel naar doel gericht. Hierdoor blind geworden voor de afslagen naar de bewustwording van zelfliefde en levensvreugde.

Gelukkig hebben wij afgelopen weekend de San Pedro ceremonie mogen meemaken. In de juiste setting op een zeer mooie locatie hebben wij dit liefdevol samenzijn zeer positief ervaren. Respect, vertrouwen, medeleven, emoties… te veel om op te noemen. Dit mede mogelijk gemaakt, dankzij de professionele en vooral liefdevolle begeleiding van een geweldig team.

Dankzij jullie staan de afslagen van voornoemde snelweg weer op de kaart, dankbaar en dagelijks maken we hier gelukkig weer gebruik van.

Rien en Margo

12 gangen diner

Een ceremonie bij Petra en Gerard is als een 12 gangen diner, die zorgzaam door de koks weken lang is voorbereid, voorgeproefd, met de beste ingredi√ęnten is bereid, en dan in de optimale omgeving word geserveerd zodat je je helemaal kunt richten op het proeven van wat voor je wordt geserveerd. Soms is het even zuur, dan zoet, en dan uiteindelijk goddelijk. Dan proef je de pure liefde die zij erin stoppen. Ga maar eens bij ze proeven.¬†

Joost

Rust en dankbaarheid

Ik vind het zo bijzonder hoe mooi en fijn jullie ons begeleid hebben tijdens de retreat. Ik heb me enorm gedragen en veilig gevoeld, wat ik iedereen zou gunnen tijdens een reisūüôŹūüŹĽ¬†zeker wanneer je het je eerste keer of een van je eerste keren is. Ook al het voorwerk was zo enorm passend en helpend tijdens de reis!! Voor mijn gevoel klopte alles met elkaar. De cacao ceremonie met de ademhalingsoefeningen als afsluiter was zo mooi. Ik voelde ineens zoveel rust en dankbaarheid in mijzelf! Daarnaast was het een hele fijne en mooie groep! Ik zou jullie, voor iedereen die zich geroepen voelt, meer dan aanbevelen!ūüß°¬†

Sandra

Alles klopte

De volledige setting, de locatie die jullie met zoveel zorg en aandacht hebben uitgebouwd tot de mooiste ceremonieplek die ik tot nu toe ben tegengekomen.

Het perfecte weertje, de mooie zang & muziek van Dymphi & het bijzonder lekkere volwaardige & voedzame eten van Merel.

Zoveel dank, zoveel liefde! Ik kom graag bij jullie terug.

Sabine

Leven in eenvoud én in het NU

“Ik geniet nog steeds na. Wat een fijn stellenretreat was dat. Een diepe buiging van dankbaarheid voor jou en natuurlijk ook voor Gerard, Bernadette en Gerbrand. Wat een fantastisch programma hebben jullie in elkaar gezet. Het klopte van a tot z. Vol liefde en overvloed. Dank jullie wel.

Dit weekend met dit programma kunnen jullie gerust de wereld in sturen. De combinatie van heartdancing, theorie, veel ademwerk, huachuma ceremonie en het heerlijke eten, op een prachtige locatie met alleen maar fijne mensen is een heel groot geschenk voor lichaam en geest. Wat een cadeau dat wij daaraan deel hebben mogen nemen. 

Voor mij persoonlijk heeft het mij de volgende inzichten gegeven: leven in eenvoud én in het NU. Geen grootsheid, niet morgen of over een paar weken. Nu en klein. Daarnaast heb ik door de huachuma de band met mijn ouders mogen doorknippen. Uiteraard blijf ik energetisch verbonden met ze, blijven zij mijn ouders en ik hun dochter maar het voelt alsof ik niet meer afhankelijk ben van ze. Afhankelijk van goedkeuring, aandacht enzovoorts. Daardoor voel ik mij meer geaard én kan en mag ik nu de keuzes maken die voor mij goed zijn, wat die keuzes ook zijn. Het was een heftig proces, maar jullie en vooral jouw begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik er volledig en veilig doorheen kon en mocht gaan, op mijn tempo. En na dat proces kon ik samenvloeien met mijn liefde en hebben we heerlijk op ons matrasje gesproken en genoten. 

Het weekend was compleet en voedend.”¬†
Saskia

Geef een stellenretreat cadeau aan je partner

Zoek je een veilige en liefdevolle plek om samen met je partner op onderzoek uit te gaan? Zoek niet verder! Tijdens de stellenretreat hebben wij samen als stel een bijzondere ontwikkeling mogen meemaken. Het heeft ons heel veel opgeleverd: verbinding, begrip, liefde en vertrouwen. Een plek waar je ruimte krijgt, een plek waar je met heel veel liefde wordt ontvangen, een plek waar goed voor je gezorgd wordt. Een retreat met diversiteit, creativiteit, beweging, fantastisch eten en begeleiders. Ik raad elk stel om dit elkaar als cadeau te geven, een CADEAU om niet meer te vergeten.

Sharon

Weg onrust

De ceremonie heeft mij¬†het inzicht gegeven dat ik niet alle zaken, gebeurtenissen omtrent familie mannenlijnen (vele generaties terug) zelf moet willen oplossen. Dat het niet iets is uit mijn vorige (ziel)levens maar dat het gebeurtenissen¬†zijn vanuit mijn voorouders. Dit wetende, neemt de onrust weg en geeft voor¬†dit moment een opgeruimd gevoel… Jullie begeleiding en verzorging was erg goed. De sfeer, de setting en de muziek dragen natuurlijk bij aan de totale¬†beleving.¬†

Wim

Puurheid van de ziel

Graag wil ik jullie bedanken voor de liefdevolle begeleiding en in alles was te merken dat jullie alle stappen met zoveel zorg en aandacht deden. De bedding was fantastisch en door de Grootvaderplant en jullie, heb ik de puurheid van de ziel en de verbinding met elkaar mogen ervaren. Daar ben ik heel dankbaar voor.

R.

Neem vrijblijvend contact met ons op

7 + 10 =

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op: 06-53365826