ervaringen van deelnemers

Alles klopte

De volledige setting, de locatie die jullie met zoveel zorg en aandacht hebben uitgebouwd tot de mooiste ceremonieplek die ik tot nu toe ben tegengekomen.

Het perfecte weertje, de mooie zang & muziek van Dymphi & het bijzonder lekkere volwaardige & voedzame eten van Merel.

Zoveel dank, zoveel liefde! Ik kom graag bij jullie terug.

Sabine

Leven in eenvoud én in het NU

“Ik geniet nog steeds na. Wat een fijn stellenretreat was dat. Een diepe buiging van dankbaarheid voor jou en natuurlijk ook voor Gerard, Bernadette en Gerbrand. Wat een fantastisch programma hebben jullie in elkaar gezet. Het klopte van a tot z. Vol liefde en overvloed. Dank jullie wel.

Dit weekend met dit programma kunnen jullie gerust de wereld in sturen. De combinatie van heartdancing, theorie, veel ademwerk, huachuma ceremonie en het heerlijke eten, op een prachtige locatie met alleen maar fijne mensen is een heel groot geschenk voor lichaam en geest. Wat een cadeau dat wij daaraan deel hebben mogen nemen. 

Voor mij persoonlijk heeft het mij de volgende inzichten gegeven: leven in eenvoud én in het NU. Geen grootsheid, niet morgen of over een paar weken. Nu en klein. Daarnaast heb ik door de huachuma de band met mijn ouders mogen doorknippen. Uiteraard blijf ik energetisch verbonden met ze, blijven zij mijn ouders en ik hun dochter maar het voelt alsof ik niet meer afhankelijk ben van ze. Afhankelijk van goedkeuring, aandacht enzovoorts. Daardoor voel ik mij meer geaard én kan en mag ik nu de keuzes maken die voor mij goed zijn, wat die keuzes ook zijn. Het was een heftig proces, maar jullie en vooral jouw begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik er volledig en veilig doorheen kon en mocht gaan, op mijn tempo. En na dat proces kon ik samenvloeien met mijn liefde en hebben we heerlijk op ons matrasje gesproken en genoten. 

Het weekend was compleet en voedend.” 
Saskia

Geef een stellenretreat cadeau aan je partner

Zoek je een veilige en liefdevolle plek om samen met je partner op onderzoek uit te gaan? Zoek niet verder! Tijdens de stellenretreat hebben wij samen als stel een bijzondere ontwikkeling mogen meemaken. Het heeft ons heel veel opgeleverd: verbinding, begrip, liefde en vertrouwen. Een plek waar je ruimte krijgt, een plek waar je met heel veel liefde wordt ontvangen, een plek waar goed voor je gezorgd wordt. Een retreat met diversiteit, creativiteit, beweging, fantastisch eten en begeleiders. Ik raad elk stel om dit elkaar als cadeau te geven, een CADEAU om niet meer te vergeten.

Sharon

Weg onrust

De ceremonie heeft mij het inzicht gegeven dat ik niet alle zaken, gebeurtenissen omtrent familie mannenlijnen (vele generaties terug) zelf moet willen oplossen. Dat het niet iets is uit mijn vorige (ziel)levens maar dat het gebeurtenissen zijn vanuit mijn voorouders. Dit wetende, neemt de onrust weg en geeft voor dit moment een opgeruimd gevoel… Jullie begeleiding en verzorging was erg goed. De sfeer, de setting en de muziek dragen natuurlijk bij aan de totale beleving. 

Wim

Puurheid van de ziel

Graag wil ik jullie bedanken voor de liefdevolle begeleiding en in alles was te merken dat jullie alle stappen met zoveel zorg en aandacht deden. De bedding was fantastisch en door de Grootvaderplant en jullie, heb ik de puurheid van de ziel en de verbinding met elkaar mogen ervaren. Daar ben ik heel dankbaar voor.

R.

Liefdevolle begeleiding

Voor mij  heeft de reis me op een hele prettige en zachte manier weer in contact gebracht met vertrouwen en veiligheid. Ik voelde me gedragen en voor me gezorgd. Dit gevoel is tot op de dag van vandaag er nog steeds.
Ik heb gevoeld hoe mijn lichaam uit energie bestaat en kon plekken voelen waar de energie dichter/ vaster zat. Ik voelde wat er nodig was om deze energie weer los te maken bijv. door aanraken, schudden of rekken. 
Ik vond jullie begeleiding liefdevol, erg professioneel en afgestemd. 
De setting is gewoon adembenemend! Zowel binnen als buiten is duidelijk alles met veel liefde en aandacht ingericht. 

Jivan

De controle los durven laten

“Ik kijk terug op een bijzondere ervaring. Ik vond het superspannend om iets heel nieuws te doen, mezelf over te geven aan iets wat ik niet ken, op een plek en met mensen die ik niet ken. Een aantal jaren geleden had ik niet kunnen bedenken dat ik zo de controle zou durven los laten. De reis was voor mij puur ervaren, voelen, beleven, zijn, zijn met jezelf en alles wat er op dat moment was. Al een hele uitdaging op zich.”

Ester

Wat een rijkdom

Dank, allereerst, voor de mooie ceremonie. Ze reikt enorm diep, en ik ben dankbaar voor het veld dat de grootvaderplant opent. Wat een rijkdom… wat een vreugde.
Wat me bijzonder geraakt heeft, is de prachtige wijze waarop Gerard mij begeleid heeft in het verkennen van de kracht van man-zijn. De broederschap, de initiatie, de pure enorme kracht van mannelijke creatie die in staat is hemels te creëren maar ook de hel te openen. Het toelaten van andere mannen – waar ik, maar vele mannen met mij, zo belemmerd in zijn – om te leiden, samen op te lopen. Het plezier daarin. Het aanvaarden van de kracht van mijn voorvaders, de kracht van mijn vader, en ook zijn onvermogen en angst mijn kracht te omarmen. En het omhelzen, in volle liefde, van mijn vader, voor wat hij daarin met volle overgave heeft gebracht, en wat ik niet omarmd heb.”

Frans Jorna

Warme, liefdevolle en geborgen begeleiding

Recent maakte ik tweemaal een San Pedro 🌵 reis onder begeleiding van Petra en haar team. Op een prachtig plekje zowel binnen als buiten, waar je zo warm wordt welkom geheten dat je je er direct thuis voelt, pakte de beide reizen voor mij groots uit. Onder de plantmedicijnen is dit voor mij tot nu de meest helpende. Hij is mild, laat je een keuze waarmee je een begaanbare route biedt, en door het gemak waarmee je met hem kan communiceren. Petra en haar team gaven mij de meest optimale begeleiding die ik me maar kon denken, warm en liefdevol, geborgen, met een helpende balans in sturing en loslaten, met afgestemde muziek, meelevend/-denkend (voor mij als analyticus heel fijn, zo afgestemd beantwoordden ze mijn opkomende vragen!). De eerste reis kon ik me onder meer als het ware opnieuw/verdergaand overgeven aan het leven, mede door onthechting van donkerte en pijn. En in de tweede bevrijdde ik me van zware voorouderlijke energie, lachte ik samen met een paar medereizigers die kennelijke dezelfde behoefte voelden, onbelemmerd vrij en kon ik uiteindelijk mijn pure ziel met haar enorme vreugde omhelzen! Met deze ervaringen verdwijnt al het oude niet zomaar als sneeuw voor de zon, integratie na de reis is nodig en verlangt aandacht en inspanning. Maar de intense ervaringen bieden hierin fijne houvast.

Word je belemmerd door oude patronen, wil je heling vinden op diepere lagen onder liefdevolle begeleiding, die je helpt tot overgave te komen? Dan kan ik je een reis bij Voluit Leven van harte aanbevelen!

Veel liefs, en nogmaals met hele grote intense dank voor wat ik bij jou en jullie mocht beleven!”
Angela

Vervuld met levenslust

De grootvaderplant ceremonie brengt me op een plek waar alleen de essentie van het leven overblijft. Gedachten die het leven en mijzelf onderuit halen vallen weg, wat zou moeten valt weg, angsten vallen weg. Wat overblijft is een wereld vol liefde, plezier, tederheid en geborgenheid. Het is een  gevoel dat ik altijd al in me heb gedragen, maar zelf bedekte met allerlei lagen. Ik kon er lange tijd niet bij. De ceremonie laat me zien hoe het ook kan zijn. Het vervult me met zoveel levenslust. 
Begeleiding bij een proces als dit is alles; want je komt altijd stukken tegen van jezelf die je onprettig vind om te zien. Toch moet je het zien om verder te kunnen. En met de geweldige begeleiding die wordt geleverd, is het minder moeilijk om je over te geven. Het voelt veilig. Het voelt als een familie en er wordt niet geoordeeld. Een fijne plek om te mogen groeien. 

Carlien

Neem vrijblijvend contact met ons op

2 + 4 =

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op: 06-53365826