Agenda

Bij Voluit-Leven geven we ceremonies met de Grootvader Huachuma 🌵ook wel bekend als San Pedro en met Grootmoeder Cacao. Mocht je geïnteresseerd zijn in het bijwonen van een ceremonie, neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie of meldt je aan via de knop ‘reserveer’. Je ontvangt van ons binnen een week een bevestiging met intakeformulier.

Healing of the heart ceremonie 🌵 Sacred Cactus

10 / 11 december 2022 (vol)
Zaterdag 11.00 uur – zondag 13.00 uur 
Bijdrage: € 265,-

Ben jij er klaar voor om jezelf  in essentie te ontmoeten? Om jezelf te omarmen met alles wat in jou aanwezig is? Ben jij er klaar voor om in je licht te gaan staan ? Om in eenheid te zijn met de Bron van het bestaan? Ben jij klaar voor zelfliefde? Kom thuis in je hart!

Aanmelden voor de wachtlijst? Laat het ons weten via info@voluit-leven.nl met je naam en de gewenste datum.

Vrouwenceremonie 🌵 Sacred Cactus, Cacao, Rituelen

26 / 27 januari 2023
Donderdag 10.30 uur – vrijdag 13.00 uur
Bijdrage: € 295,-

Twee dagen om te verbinden met je hart❤ en het bekrachtigen van jouw vrouwelijke essentie in een liefdevolle bedding met andere sisters. Erkennen van je intuïtie, vanuit kwetsbaarheid leren je grenzen aan te geven, thuiskomen bij jezelf als vrouw en volledig in je vrouwelijke kracht staan.
Op donderdag starten we met verbinden als groep, zodat we onze innerlijke reis kunnen maken in een gedragen veld van sisterhood. De Sacred Cactus neemt jou mee naar de diepe wijsheid in jou en herinnert je eraan jouw unieke talent te schenken aan de wereld.
Vrijdag integreren we de wijsheid in ons lichaam via rituelen onder begeleiding van Grootmoeder Cacao. Het prachtige medicijn verbindt je met jouw hart en laat je met twee benen stevig op aarde staan. Cacao leert je te voelen wat prioriteit heeft in jouw leven, de Sacred Cactus geeft je de focus jouw talent werkelijk te gaan leven.

Meedoen? Stuur een e-mail met je naam en de gewenste datum naar info@voluit-leven.nl

Healing of the heart ceremonie 🌵 Sacred Cactus, ademwerk

28 / 29 januari 2023

Zaterdag 10.30 uur –  zondag 13.00 uur
Bijdrage: € 295,-

Ben jij er klaar voor om jezelf  in essentie te ontmoeten? Om jezelf te omarmen met alles wat in jou aanwezig is? Ben jij er klaar voor om in je licht te gaan staan ? Om in eenheid te zijn met de Bron van het bestaan? Ben jij klaar voor zelfliefde? Komt thuis in je hart!

Zaterdag reizen we met Grootvader San Pedro af diep in onszelf en zondag integreren we deze ervaring met hulp van ademwerk.

Meedoen? Stuur een e-mail met je naam en de gewenste datum naar info@voluit-leven.nl

 

* Aanpak wachtlijst

 Door allerlei omstandigheden komt het regelmatig voor dat in de weken voor de ceremonie nog plaatsen vrij komen. Meld je daarom via de “reserveer-knop” gerust aan voor de wachtlijst, wanneer je wilt deelnemen. Indien de wachtlijst vrij groot wordt, plannen wij ook regelmatig een extra datum in voor een ceremonie.

Dit was mijn eerste Grootvader-ceremonie. En wow, dit is een van de beste cadeaus die ik mezelf ooit gegeven heb! Tijdens de reis mocht ik een groot stuk in mezelf helen en prachtige inzichten opdoen. Op zo’n manier dat ze nu écht doorgedrongen zijn en de verandering in mijn leefwijze blijvend is. Dit alles in een super veilige en liefdevolle setting. Een groep prachtige vrouwen onder begeleiding van drie topvrouwen die ons overspoelden met liefde, op een prachtige sfeervolle locatie. Sinds de reis voel ik me veel beter geaard en dichter bij mezelf. Mijn hoofd neem ik minder serieus en het lukt me beter om vanuit overgave te leven. Ik zou dit zeker nog eens doen en zou zeker terugkomen bij Voluit Leven!’ (Moniek).

De Tinusboom-huachuma-ceremonies
De Tinusboom-ceremonie-ruimte
De Tinusboom-plant-medicijn-retreat

Neem vrijblijvend contact met ons op

10 + 7 =

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op: 06-53365826