Agenda

Bij Voluit-Leven geven we ceremonies met plantleraar Grootvader Huachuma 🌵ook wel bekend als San Pedro en met Grootmoeder Cacao. Ben je geïnteresseerd in het bijwonen van een ceremonie, neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie of meld je aan door een mail te sturen naar info@voluit-leven.nl
Je ontvangt van ons binnen een week de informatie of bevestiging met intakeformulier.

Van februari t/m april reis ik af naar het continent van de plantleraren, Zuid-Amerika. Grootmoeder Cacao wees me de weg naar Ecuador, waar ik mag gaan deelnemen aan een 28-daagse teacher training, waar sjamanistische energiewerk wordt  gecombineerd met elementen uit de Tibetaanse tantrische traditie. Er zijn duidelijke overeenkomsten in hoe deze twee verschillende tradities energie, astrologie, anatomie en fysiologie begrijpen. De training combineert praktisch sjamanisme, yoga, meditatie, tantra, dans, clowning en improvisatie, wat ik samenbreng onder de naam Heart Movement.

En natuurlijk wil ik onder begeleiding van ervaren sjamanen mijzelf nog verder gaan verdiepen in het werken met Grootvader Huachuma. Al deze ervaringen neem ik mee en zal ik inbrengen in de ceremonies welke vanaf mei weer worden gefaciliteert.

Alle ceremonies van mei t/m augustus vinden buiten plaats met onze heerlijke Bell Tent als Sacred Space om je terug te kunnen trekken. Genietend bij het knisperende haardvuur, languit liggend in het gras, staren naar de voorbij drijvende wolken, jezelf laten weerspiegelen door het water, één wordend met de natuur, kom jij terug in jouw pure essentie; BACK TO YOUR NATURE.

Vanaf 2023 zijn onze ceremonies standaard uitgebreid met een integratieprogramma op de tweede dag. Deze integratie wordt intuitief ingevuld met o.a. ademwerk, heartmovement en / of een cacaoceremonie.

BACK TO YOUR NATURE 🌵SAN PEDRO CEREMONIE

11 / 12 mei 2023 (bijna vol, laatste plaatsen)

Donderdag 10.30 uur –  vrijdag 13.00 uur
Bijdrage: € 325,-

 

BACK TO YOUR NATURE 🌵SAN PEDRO CEREMONIE

13 / 14 mei 2023 (volgeboekt, wachtlijst mogelijk)

Zaterdag 10.30 uur –  zondag 13.00 uur
Bijdrage: € 325,-

Meedoen? Stuur een e-mail met je naam en de gewenste data naar info@voluit-leven.nl

Ademdag

9 juni 2023

Vrijdag 13.00 uur – vrijdag 19.00 uur
Bijdrage: € 110,-

Adem is leven en daarmee de kern van je bestaan. De manier waarop je ademt spiegelt immers het functioneren van lichaam en geest. Om die reden is goed ademen zo belangrijk. Krachtig en laag ademen geeft daadkracht, een langzame ademhaling leidt tot innerlijke rust.
Tijdens deze ademtraining leren we je de regie over je ademhaling terug te krijgen, zodat je meer innerlijke rust en energie ervaart en het zelfhelende vermogen van je lichaam wordt geactiveerd.
Een helende ademcirkel is een persoonlijke reis naar binnen.

BACK TO YOUR NATURE 🌵SAN PEDRO CEREMONIE

10 / 11 juni 2023

Zaterdag 10.30 uur – zondag 13.00 uur
Bijdrage: € 325,-

Door het lichaamswerk ga je je veiliger voelen in je lichaam en kom je makkelijker tot overgave aan de lessen welke de San Pedro je wil geven tijdens de ceremonie zaterdag. Zondag gebruiken we voor integratie met adem- en lichaamswerk.

 

Ook is het mogelijk deze ceremonies te boeken als 3-daagse, voor als je dieper wilt gaan.

Dit is inclusief avondmaaltijd en overnachting op vrijdag en ontbijt op zaterdag.
Tussendoor ben je vrij om thee te zetten en fruit en snacks te gebruiken.

Bijdrage: € 495,-

 

Meedoen? Stuur een e-mail met je naam en de gewenste datum naar info@voluit-leven.nl

BACK TO YOUR NATURE 🌵San Pedro  VROUWENCEREMONIE

22 / 23 juni 2023

Donderdag 10.30 uur –  vrijdag 13.00 uur
Bijdrage: € 325,-

 

BACK TO YOUR NATURE 🌵SAN PEDRO CEREMONIE

24 / 25 juni 2023

Zaterdag 10.30 uur –  zondag 13.00 uur
Bijdrage: € 325,-

 

Ook is het mogelijk deze ceremonies te boeken als 4-daagse.

Dit is inclusief avondmaaltijd en overnachting op vrijdag en ontbijt op zaterdag.
Tussendoor ben je vrij om thee te zetten en fruit en snacks te gebruiken.

Bijdrage: € 695,-

Meedoen? Stuur een e-mail met je naam en de gewenste data naar info@voluit-leven.nl

 * Aanpak wachtlijst

 Door allerlei omstandigheden komt het regelmatig voor dat in de weken voor de ceremonie nog plaatsen vrij komen. Meld je daarom met een e-mailtje gerust aan voor de wachtlijst, wanneer je wilt deelnemen. Indien de wachtlijst vrij groot wordt, plannen wij ook regelmatig een extra datum in voor een ceremonie.

Dit was mijn eerste Grootvader-ceremonie. En wow, dit is een van de beste cadeaus die ik mezelf ooit gegeven heb! Tijdens de reis mocht ik een groot stuk in mezelf helen en prachtige inzichten opdoen. Op zo’n manier dat ze nu écht doorgedrongen zijn en de verandering in mijn leefwijze blijvend is. Dit alles in een super veilige en liefdevolle setting. Een groep prachtige vrouwen onder begeleiding van drie topvrouwen die ons overspoelden met liefde, op een prachtige sfeervolle locatie. Sinds de reis voel ik me veel beter geaard en dichter bij mezelf. Mijn hoofd neem ik minder serieus en het lukt me beter om vanuit overgave te leven. Ik zou dit zeker nog eens doen en zou zeker terugkomen bij Voluit Leven!’ (Moniek).

De Tinusboom-huachuma-ceremonies
De Tinusboom-ceremonie-ruimte
De Tinusboom-plant-medicijn-retreat

Neem vrijblijvend contact met ons op

6 + 4 =

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op: 06-53365826