Agenda

Grootvaderplant 🌵 is het main-medicine bij Voluit Leven. Naast dit prachtige plantmedicijn bieden we ook ceremonies aan i.c.m. Blauwe Lotus, Cacao of de Grootmoederplant 🍀. Mocht je geïnteresseerd zijn in het bijwonen van een ceremonie, neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Healing of the heart ceremonie voor stellen 🌵  Cacao & Blauwe Lotus

26, 27 & 28 mei 2022 (Hemelvaartsweekend)
Donderdag 14.00u – zat. 14.00u
Bijdrage: € 425,- per persoon

Willen jullie de liefde Voluit-Leven! Wil je een diepe verbinding voelen met jezelf en je liefdespartner, voorbij de oordelen en oude pijnen. Willen jullie elkaar ontmoeten met een liefdevol, geopend hart in alle kwetsbaarheid en mogen jullie bij elkaar volledig tevoorschijn komen in al jullie schoonheid en kracht? San Pedro is een prachtig hartenmedicijn, waarbij je zowel de weg naar binnen als naar buiten kunt maken. Je reist samen op een groot matras, in verbinding met elkaar, om te helen en om lief te hebben.

We starten op donderdag met een Cacao/Blauwe Lotus-ceremonie om onze harten verder te openen. We ondersteunen het liefdesproces met verbindende oefeningen, ademwerk, meditatie en sharings.

Vrijdag maken we een helende Grootvaderplant reis, buiten rond het kampvuur, waarbij je samen op reis gaat op 1 matras.

Zaterdag starten we met mooie integrerende oefeningen, delen we onze ervaringen en sluiten af met een gezamenlijke lunch.

Er is ruimte voor maximaal 4 stellen, hiermee waarborgen we een fijne, intieme setting.

Ieder stel heeft zijn eigen kamer, waar je in alle rust kunt samenzijn.

Begeleiding: Bernadette, Gerbrand, Gerard en Petra.

Healing of the heart natuurceremonie 🌵 

 

15/16 juli Special Edition Live Muziek (vol, wachtlijst mogelijk)

Vrijdag 10.00u –  Zaterdag 11.00u
Bijdrage: € 295,-

Een magische ceremonie, waarbij we reizen in de natuur. Omringd door de ruisende bomen en het knetterende kampvuur worden we meegenomen naar onze binnenwereld, onder de muzikale begeleiding van Dennis. Met zijn oerzang en magische instrumenten neemt hij je mee naar de plaats waar wij onszelf weer  herinneren zoals wij werkelijk zijn.

16/17 juli Heerlijk reizen in het gras, aan het water, onder de bomen
Zaterdag 11.00u –  Zondag 13.00u 
Bijdrage: € 275,-

Een magische ceremonie, waarbij we reizen in de natuur. Omringd door de ruisende bomen, kun je heerlijk neerstrijken aan het water of bij het knetterende kampvuur. Gedragen door Moeder Aarde, worden we meegenomen naar onze binnenwereld, omringt door al de elementen.

DEEP HEALING RETREAT 

1 Grootvader🌵ceremonie, 1 Grootmoeder🍀 ceremonie,  Cacaoceremonie, ademwerk

28 t/m 31 juli 2022
Donderdag 13.00u – Zondag 13.00u
Bijdrage: € 795,-

Ben jij bereid los te laten, alles wat je denkt te zijn. Wil je meer van jezelf ontdekken. Wil je meegenomen worden tot aan het einde van je comfortzone, omdat je weet dat daar jouw groeimogelijkheden liggen. Wil je jouw ware potentieel ontmoeten? Kom dan naar dit diep transformerende, extra lange weekend.

Programma

Donderdag: We openen ons systeem met adem- en lichaamswerk en genieten we van een gezellig samenzijn rond het kampvuur. Welkom je eigen muziekinstrument mee te nemen.

Vrijdag: Met het magische Moeder Medicijn 🍀 reizen we liefdevol af naar onze diepste herinneringen. Zij laat ons de magie van ons authentieke zelf zien, geeft ons de inzicht in onze patronen en brengt heling op diepe lagen.

Zaterdag: Grootvader  🌵 heelt het kind in jou dat verdwaalt is en laat jou zien wat jouw unieke plek is in deze wereld. De  Sacred Cactus weerspiegelt jou je volledige potentieel en ondersteunt je om jouw gave, jouw talent,  daadwerkelijk te kunnen manifesteren in je leven.

Zondag: Alle schatten van dit weekend bewaren we in ons hart, als het kostbaarste goud. Cacao wordt wel het Voedsel van de Goden genoemd. Het prachtige medicijn verbindt je met jouw hart en dat van ieder levend wezen. Het laat je met twee benen stevig op aarde staan en helpt je alle ervaringen van dit Deep Healing Retreat te integreren tot diep in jouw celgeheugen.

Dit retreat vindt plaats op onze prachtige locatie, verscholen in het groen, waar we buiten op reis gaan, zodat jij je volledig kunt verbinden met de natuur. We slapen in luxe, twee- en driepersooons-kamers, met eigen sanitair. Voel je de roep om hierbij te zijn, wil je meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Begeleiding: Gerbrand en Bernadette (Bewust naar Beter), Gerard en Petra (Voluit-Leven)

Healing of the heart natuurceremonie 🌵 

27 / 28 augustus 2022
Zaterdag 11.00 uur –  zondag 13.00 uur 
Bijdrage € 275,-

Ben jij er klaar voor om jezelf  in essentie te ontmoeten? Om jezelf te omarmen met alles wat in jou aanwezig is? Ben jij er klaar voor om in je licht te gaan staan ?  Ben jij klaar voor zelfliefde? Komt thuis in je hart!

Deze ceremonie vindt (afhankelijk van het weer) plaats in de natuur. Omringd door de elementen; water, vuur, lucht en aarde, kun jij volledig verbinden met jezelf en de Bron van het bestaan.

Cacaoceremonie, met ademreis, klankschalen en gong

16 september in Dussen bij Mi-yoga
Vrijdag 19.30 – 22.30 uur
Bijdrage: € 59,-

Pure Cacao is een prachtig medicijn dat onze harten opent. Na het delen van de cacao maken we een innerlijke reis langs ons hart met de verbonden adem als voertuig. Een belangrijk onderdeel van de ademreis is de integratie tijdens de ontspanning. Wij nemen jullie mee in de hoge frequentie van de klankschalen en de gong.  Deze avond wordt verzorgd i.s.m. Miranda van Mi-yoga.

n the centre ceremonie

1 Grootvader🌵ceremonie, 1 Grootmoeder🍀 ceremonie

30 september t/m 2 oktober 2022
Vrijdag 13.00 – zondag 13.00 uur
Bijdrage: € 495,-

De tijd waarin we ons bevinden kan uitdagend zijn. Kun jij overeind blijven in het oog van de orkaan? In jouw kracht, in jouw midden? Herstel de balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in jou met deze Master Teachers die de mannelijke en vrouwelijke energie vertegenwoordigen.

Begeleiding: Gerbrand en Bernadette, Gerard en Petra

Healing of the heart ceremonie 🌵 

22 / 23 oktober 2022
Zaterdag 11.00 uur –  zondag 13.00 uur 
Bijdrage: € 265,- 

Ben jij er klaar voor om jezelf  in essentie te ontmoeten? Om jezelf te omarmen met alles wat in jou aanwezig is? Ben jij er klaar voor om in je licht te gaan staan ? Om in eenheid te zijn met de Bron van het bestaan? Ben jij klaar voor zelfliefde? Komt thuis in je hart!

Deze Master Teacher herinnert ons aan wie we werkelijk zijn, wat ons volledige potentieel is in dit leven en nodigt ons uit om onze plek in te nemen. Een reis om thuis te komen in jezelf. Ben jij bereid om in volledige overgave te komen?

vrouwenceremonie 🌵 & Cacao

19 / 20 november 2022
Zaterdag 11.00 uur –  zondag 13.00 uur 
Bijdrage: € 275,-

Een weekend om te verbinden met je hart en het bekrachtigen van jouw vrouwelijke essentie in een liefdevolle bedding met andere sisters. Erkennen van je intuïtie, vanuit kwetsbaarheid leren je grenzen aan te geven, thuiskomen bij jezelf als vrouw en volledig in je vrouwelijke kracht staan.

Vrijdag 11.00u – zaterdag 13.00u                                                                            € 275,-

De volgende dag vindt integratie plaats met een cacaoceremonie. Cacao opent het hart en laat je goed gronden.

Healing of the heart ceremonie 🌵 

10 / 11 december 2022
Zaterdag 11.00 uur –  zondag 13.00 uur 
Bijdrage: € 265,-

Ben jij er klaar voor om jezelf  in essentie te ontmoeten? Om jezelf te omarmen met alles wat in jou aanwezig is? Ben jij er klaar voor om in je licht te gaan staan ? Om in eenheid te zijn met de Bron van het bestaan? Ben jij klaar voor zelfliefde? Kom thuis in je hart!

Dit was mijn eerste Grootvader-ceremonie. En wow, dit is een van de beste cadeaus die ik mezelf ooit gegeven heb! Tijdens de reis mocht ik een groot stuk in mezelf helen en prachtige inzichten opdoen. Op zo’n manier dat ze nu écht doorgedrongen zijn en de verandering in mijn leefwijze blijvend is. Dit alles in een super veilige en liefdevolle setting. Een groep prachtige vrouwen onder begeleiding van drie topvrouwen die ons overspoelden met liefde, op een prachtige sfeervolle locatie. Sinds de reis voel ik me veel beter geaard en dichter bij mezelf. Mijn hoofd neem ik minder serieus en het lukt me beter om vanuit overgave te leven. Ik zou dit zeker nog eens doen en zou zeker terugkomen bij Voluit Leven!'(Moniek).

De Tinusboom-huachuma-ceremonies
De Tinusboom-ceremonie-ruimte
De Tinusboom-plant-medicijn-retreat

Neem vrijblijvend contact met ons op

11 + 11 =

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op: 06-53365826