ervaringen van deelnemers

Opschonend en helend

Het was voor mij de 1ste x dat ik in aanraking ben gekomen met het medicijn. En de 1ste x dat ik samen in een groep een reis ben aangegaan. Dit vond ik best spannend. Zoals ik al aangaf in de kring ben ik erg dankbaar dat ik in aanraking ben gekomen met plantmedicatie. Het heeft weer geholpen om op te schonen en te helen. Ik ervaar meer rust in mijn hoofd en lijf. Ik ben weer dichterbij mijzelf gekomen. Het is een fantastische, goeie aanvulling op mijn eerdere ervaringen met ayuhusca. Wat ik fijn vind aan dit medicijn is dat er ook momenten zijn dat je helder bent en je bewust bent van je omgeving. Evengoed is het hard werken. Een van de inzichten die ik heb mogen ontvangen: ik mag mij nóg meer laten zien. En zelfliefde. Dat uit zich door meer leuke dingen te doen met mij zelf, voor mij zelf. 

Jullie begeleiding was geweldig! Liefdevol, warm en met aandacht. De sfeer was goed. Warm en veilig. Voldoende aandacht voor eenieder.  

N.P.

Openstellen van mijn hart

Ik geniet nog altijd na van een enerverende ervaring die mij inzichten gegeven heeft waarvan ik vooraf nooit had durven “dromen” ze te mogen krijgen. Het leren openstellen van mijn hart en het luisteren naar mijn gevoel zijn termen die ik nu echt heb leren ervaren ipv enkel de theorie te kennen. 

De begeleiding voelde zoals het medicijn zelf; warm, intens en vol liefde. Je wordt vanaf minuut 1 geruststellend meegenomen in het proces waarbij er oog is voor ieder individu. Waar ik in eerste instantie enorm op zag tegen het openstellen van mijzelf in het bijzijn van de groep, voelde dit gedurende “mijn reis” als een warme deken van individuen  waarmee ik mezelf op magische wijze verbonden voelde dit weekend. De energie was geweldig en ik ben dan ook enorm blij dat ik voor deze samenstelling heb gekozen.

Voor mij is deze reis een vertrekpunt geweest voor een mooi nieuw begin, waarin ik duidelijkheid heb gekregen over fases uit mijn verleden, maar zeker ook handvatten heb gekregen om meer in het nu te leven en mijn blik op de toekomst helderder is geworden. De begeleiding, rust, locatie, sfeer in het algemeen en ook zeker de zorgvuldig uitgekozen muziek hebben er voor zorggedragen dat deze investering in mijzelf voelt als een geschenk dat op het juiste moment op mijn pad is gekomen. Iedereen die ook maar enigszins twijfelt kan ik zeggen; denk aan wat het je kan brengen en ben niet bang voor jezelf en je gedachten. Onder de liefdevolle begeleiding van Petra en haar team zul je zelf ervaren dat er deuren open gaan, naar zowel je hart als naar waar jij je intentie voor uitspreekt. 

Tom

Medicine walk

In september ging ik mee op de San Pedro medicine walk, in een kleine groep. We verzamelden in een fijn huisje in Schoorl, en vertrokken na een korte ceremonie waarbij we onze intenties deelden, kennis maakten en een kleine dosis Huachuma namen, op de tocht. Onderweg kregen we opdrachten die te maken hadden met vertrouwen, of afstemmen op en betekenis vinden in de omgeving. We namen ook een tweede kleine dosis Huachuma. 

Tijdens de ceremonies die ik eerder mee had gedaan, was ik diep in proces en was ik niet in staat om rechtop te zitten of in beweging te zijn. Dat maakte me ongerust over het afleggen van een stevige tocht op een warme dag met Huachuma op, al vastend. 

De ervaring van een kleinere dosis Huachuma beviel me echter heel goed. Ik kon makkelijk mee wandelen, had geen last van de afstand en de warmte, ik genoot van het samen zwemmen in de zee, liggen op het strand met live-muziek door Stijn. De gesprekken met de anderen en de begeleiders. 

Ik kreeg ook inzichten en maakte een proces mee, maar het leek meer op het effect van coaching, terwijl ik een ceremonie meer zou vergelijken met therapie (diepgaand, intens, naar het verleden, …). Het effect van de wandeling was heel erg op de toekomst gericht, het hervinden van eigenschappen van mezelf die ik daarbij in te zetten heb, in beweging komen, stappen zetten. Heel dynamisch. Dat vond ik zelf heel fijn en hoewel ik weet dat ik zeker nog een ceremonie wil meedoen omdat ik mijn inner work met behulp van Huachuma wil verder zetten, hoop ik vaker een medicine walk mee te kunnen doen. Het is een vorm die voor mij heel goed werkt, me veel kracht en inzichten gaf. 
Hartelijk dank!

Hade

Hartopener

Ik heb mogen ervaren hoe het is om mijn seksualiteit toe te eigenen, mij te openen en sluiten naar de ander toe als vrijwillig te ervaren, het inzicht dat als ik mijn hart open, het leven zich naar mij toe beweegt in plaats van andersom.
De begeleiding was liefdevol, zeer mooi afgestemd en spot-on.
De sfeer, setting en muziek hebben zeer veel bijgedragen aan de totaalbeleving.

Ron

Groot geschenk aan jezelf

San Pedro heeft mij de diepe lagen in mezelf laten zien, veel pijn, boosheid en frustratie werden gereleased en getransformeerd in zachtheid en meer liefde voor mezelf. De les voor mij om dankbaar te zijn voor wat er is en wie ik ben heeft zijn intrede gedaan.
Ik voel meer rust, zowel mentaal als fysiek en tegelijk voel ik meer creativiteit en drive om mijn hart te volgen naar mijn zielsmissie, dit mag in kleine stapjes maar het begin is gemaakt.

De begeleiders voelde ik bij me en ik kon ze ontvangen in wat ik nodig had op dat moment. Het voelde heel liefdevol en zacht.
De tipitent met de mooie grote tuin was de ideale combinatie om te ontdekken wat de natuur met me deed, ik voelde vrijheid en rust en kon genieten van de schapen. Het grote vuur was fantastisch, de warmte en de saamhorigheid voel ik nog. 
De muziek was bijna magisch en nam mij steeds mee in bepaalde stukken die ik in mezelf mocht voelen, ik voelde zoveel emotie en er zijn veel tranen gevloeid.
Al met al deze reis is een groot geschenk aan jezelf en iets dat ik altijd bij me zal dragen.

Amber

Helemaal leven

De ceremonie heeft me op een nieuwe laag toestemming gegeven om mijn levensenergie meer ruimte te geven. Ik mag helemaal leven. De energie in en om me heen voelt rustiger en ruimer. Ik voel me zacht en krachtig.
De begeleiding voelde veilig, vertrouwd, liefdevol, toegewijd. Ik durfde echt mezelf te zijn en te laten zien. Zowel in de stilte alswel in de krachtige bewegingen en geluiden. De sfeer zorgde voor een veilige bedding waarin echt alles er mocht zijn. Ik mocht me laven aan alles wat er was, de fijne tuin, de mooie muziek, de toegewijde begeleiding.

Heleen

Meer naar mijn gevoel luisteren

De ceremonie heeft mij de ervaring gegeven om meer naar mijn gevoel te luisteren. Ook neem ik meer tijd en rust in het dagelijks bestaan en sta langer stil bij dingen die mijn interesse of aandacht nodig hebben. Ik merkte dat het dagelijkse leven best snel gaat en het mij moeite koste om daarin mee te gaan. Nu plan ik mij tijd beter in en zorg voor een heerlijke rustige avond, zodat ik zonder prikkels tot een gezonde nachtrust kom.
Ik heb de aanwezigheid van jou en je team als ondersteunend, sturend en met een luisterend oor ervaren. Dit heeft ervoor gezorgd dat het een hele fijne warme en veilige omgeving was tijdens de ceremonie en ons verblijf.
Natuurlijk gaat mijn dank ook uit naar Merel, wat een super mooie en heerlijke gerechten heeft zij voor ons bereid.
De Tipi was fijn, maar de bewegingsvrijheid in de tuin heb ik als meerwaarde ervaren. Rust als je deze nodig hebt, maar ook tijd voor korte evaluaties of woorden van begrip en een knuffel. De muziek maakt het ervaren van het medicijn intenser en hierin liet ik mij meeslepen naar een andere dimensie. De sfeer is alle dagen heel relaxt geweest en je voelde dat je als groep naar elkaar toe groeide. Wat best bijzonder is, omdat je toch in je eigen proces zit. 

Steven

Fantastisch, mijn volgende San Pedro reis is al geboekt!

Tijdens mijn reis mocht ik ervaren dat speelsheid en humor zo belangrijk zijn en dat we van de natuur veel wijze lessen kunnen leren. Diep verdriet maakte plaats voor een vlinder die in het hier en nu mocht genieten van de prachtige muziek, de mooie setting, het heerlijke eten en de liefdevolle begeleiders bij wie ik kon uithuilen. Kortom: fantastisch, mijn volgende San Pedro reis is al geboekt.

Rachel

Wat een ervaring!

Wow, ik ben zo blij dat ik aan dit weekend heb meegedaan! Wat een ervaring! Merkte zeker nog dat de Huachuma een paar dagen doorwerkt. Zondag merkte ik dat ik het lastig vond om me af te sluiten voor invloeden van buiten, stond de hele dag nog open voor mijn gevoel.

Verder slaap ik fantastisch sindsdien! Voel mij een stuk lichter! Heb zoveel los kunnen laten zaterdag! Ik voel me er niet meer alleen voor staan, voel dat ik omringd en gedragen wordt door mijn gidsen/energieën en dat maakt dat ik mij gesterkt en heel krachtig voel vanbinnen! De krachtige vrouw die in mij naar boven gekomen is kan nu in alles naar voren komen. 

Ik geef meer stem aan mijn gevoel, vooral in de auto, haha, even schreeuwen, gillen, brullen, huilen, Heerlijk! Lucht zo op! Ik vond de ervaring met de Huachuma zo ontzettend waardevol, zeker door de manier waarop jullie het begeleiden, hoe jullie de processen zo mooi invoelen en echt ondersteunen om je daar op een zachte manier doorheen te helpen. Heel dankbaar kijk ik erop terug!  Ik wil heel graag nog een x bij jullie komen om nog een ceremonie mee te maken en te kijken wat de Huachuma mij dan laat zien/ervaren.

Jenda


Innerlijke rust

Dank voor de mooie, liefdevolle begeleiding. Ik wist niet wat ik kon verwachten en vond het spannend maar bij de eerste ontmoeting voelde ik vertrouwen en dat heb ik de hele ceremonie en daarna gevoeld! De setting was prachtig en de muziek en de geuren hebben de ‘reis’ echt ondersteund. Ik heb innerlijke rust mogen ervaren en hoop dat nog lang vast te mogen houden….en zo niet, kom ik gewoon weer graag naar Almkerk! 
Liefs Irene

Neem vrijblijvend contact met ons op

9 + 5 =

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op: 06-53365826