Healing ceremonies

Blijf staan in het oog van de orkaan!

De grootste les van het leven is voluit leven met alles wat er is: de pijn, het verdriet, de magische momenten, de dingen waar je voor weg wilt lopen en waar je je voor schaamt. Maar hoe doe je dat met de orkaan (je ouders, je omgeving, de maatschappij) die alsmaar om je heen blijft razen? Hoe blijf je staan in het oog van de orkaan? Hoe blijf je voelen met zoveel afleiding en verleiding? Met al die ingesleten patronen en achterhaalde geloofsovertuigingen?  

Leven vanuit jouw authenticiteit, jouw kern, jouw waarheid, dat is waar ik je bij begeleid tijdens een healing ceremonie. Ondersteund door plant medicijnen, muziek, voedende gerechten, een inspirerende omgeving en ademwerk help ik je op de weg naar zelfrealisatie. Wij begeleiden je om uit die vicieuze zelfdestructieve cirkel te stappen, je slachtofferschap te herkennen, een paar stappen in de richting van meer zelfliefde te zetten en de verbinding met je kern te herstellen.

Thuiskomen bij jezelf

In een veilige omgeving ben ik jouw space holder. In groepen van maximaal 10 personen nemen wij je mee op een reis naar binnen. De route naar zelfliefde. Echter, staat niet de reis centraal, maar dat wat je gedurende die reis aantreft. Op die diepere laag in je binnenwereld. Mijn belofte aan jou is dat je weg beweegt van je hoofd en meer gaat voelen, je wordt je meer bewust van je eigen potentieel en leeft veel meer in het hier en nu. Daarnaast keer je huiswaarts met een diep vertrouwen in het leven, het universum en vooral een groter groeiend vertrouwen in jezelf.

Het team van Voluit Leven bestaat uit deskundige begeleiders, Ieder afzonderlijk zal jou begeleiden met zijn of haar unieke talent en een liefdevol hart.

De begeleiding die Petra biedt is uniek en ben ik nergens anders tegen gekomen. Dankjewel voor deze magische reis!

~ Janneke Dijkhuis

The plants have enough spirit to transform our limited vision  

Healing-Ceremonie-Nederland
Bewustzijnsverruimende-retreats
Heling-Retreat-Nederland

Wat je mag verwachten van een healing ceremonie van voluit leven

Ik houd van afwisseling. Het houdt mij scherp, zorgt ervoor dat geen ceremonie hetzelfde is en hierdoor blijven de Voluit Leven ceremonies interessant. Ook als je al een aantal keren geweest bent. 

Een voorbeeld van een healing ceremonie van Voluit Leven kan zijn: 

Aankomst op vrijdag vanaf 16:00. 

We doen een kennismakingsrondje gevolgd door een ademcirkel. We nuttigen samen een vers bereide biologische en vegetarische maaltijd. 

Op zaterdag starten we vroeg met een licht ontbijt, gevolgd door een stilte wandeling. De healing ceremonie start rond het middaguur en duurt ongeveer 10 tot 12 uur. We sluiten de ceremonie af met een gezamenlijk diner. Wederom een lichte, biologische en vegetarische maaltijd. 

Op zondag ontbijten we samen rond een uur of half tien. Na een sharing cirkel is het tegen het middaguur tijd om afscheid te nemen en gaat iedereen weer naar huis. 

Klik hier voor een volledig agenda overzicht van Voluit Leven >>>

 

 

Voluit-Leven-Agenda

LIEF BESTAAN

Heb iets te eerbiedigen
en heb iets te leven

Voor mijn innig geliefde
Nodig je uit mij te vergezellen

Dank u mijn oude vrienden Huachuma en Tobacco
Zo dichtbij de natuurlijke staat

Een heel leven voor me, net geboren
De nectar druipt er aan alle kanten uit

Eindelijk echt op eigen benen staan, los en vrij
met mijn Hart in het midden

Neem mijn hand en loop een stukje mee
Heb je lief als mezelf, tot in de eeuwigheid

 Janus