Agenda

Grootvaderplant 🌵 de Sacred Cactus, is het main-medicine bij Voluit Leven. Naast dit prachtige plantmedicijn bieden we ook ceremonies aan i.c.m. Blauwe Lotus, Cacao of de Grootmoederplant 🍀. Mocht je geïnteresseerd zijn in het bijwonen van een ceremonie, neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie of meldt je aan via de knop ‘reserveer’. Je ontvangt van ons binnen een week een bevestiging met intakeformulier.

Healing of the heart natuurceremonie 🌵 

15 / 16 juli Special Edition Live Muziek (vol, wachtlijst mogelijk)

Vrijdag 10.00uur –  Zaterdag 11.00uur
Bijdrage: € 295,-

Een magische ceremonie, waarbij we reizen in de natuur. Omringd door de ruisende bomen en het knetterende kampvuur worden we meegenomen naar onze binnenwereld, onder de muzikale begeleiding van Dympfy. Met haar oerzang en magische instrumenten neemt zij je mee naar de plaats waar wij onszelf weer  herinneren zoals wij werkelijk zijn.

Healing of the heart natuurceremonie 🌵 

16 / 17 juli (vol, wachtlijst mogelijk)

Heerlijk reizen in het gras, aan het water, onder de bomen
Zaterdag 11.00 uur – zondag 13.00 uur 
Bijdrage: € 275,- 

Een magische ceremonie, waarbij we reizen in de natuur. Omringd door de ruisende bomen, kun je heerlijk neerstrijken aan het water of bij het knetterende kampvuur. Gedragen door Moeder Aarde, worden we meegenomen naar onze binnenwereld, omringd door al de elementen.

DEEP HEALING RETREAT 

1 Grootvader🌵ceremonie, 1 Grootmoeder🍀 ceremonie,  Cacaoceremonie, ademwerk

28 t/m 31 juli 2022 (nog 3 plekken vrij)
Donderdag 13.00 uur – zondag 13.00 uur
Bijdrage: € 795,-

Ben jij bereid los te laten, alles wat je denkt te zijn. Wil je meer van jezelf ontdekken. Wil je meegenomen worden tot aan het einde van je comfortzone, omdat je weet dat daar jouw groeimogelijkheden liggen. Wil je jouw ware potentieel ontmoeten? Kom dan naar dit diep transformerende, extra lange weekend.

Programma

Donderdag: we openen ons systeem met adem- en lichaamswerk en genieten van een gezellig samenzijn rond het kampvuur. Welkom je eigen muziekinstrument mee te nemen.

Vrijdag: met het magische Moeder Medicijn 🍀 reizen we liefdevol af naar onze diepste herinneringen. Zij laat ons de magie van ons authentieke zelf zien, geeft ons inzicht in onze patronen en brengt heling op diepe lagen.

Zaterdag: Grootvader  🌵 heelt het kind in jou dat verdwaald is en laat jou zien wat jouw unieke plek is in deze wereld. De Sacred Cactus weerspiegelt jou je volledige potentieel en ondersteunt je om jouw gave, jouw talent, daadwerkelijk te kunnen manifesteren in je leven.

Zondag: alle schatten van dit weekend bewaren we in ons hart, als het kostbaarste goud. Cacao wordt wel het Voedsel van de Goden genoemd. Het prachtige medicijn verbindt je met jouw hart en dat van ieder levend wezen. Het laat je met twee benen stevig op aarde staan en helpt je alle ervaringen van dit Deep Healing Retreat te integreren tot diep in jouw celgeheugen.

Deze retreat vindt plaats op onze prachtige locatie, verscholen in het groen, waar we buiten op reis gaan, zodat jij je volledig kunt verbinden met de natuur. We slapen in luxe, twee- en driepersoonskamers, met eigen sanitair. Voel je de roep om hierbij te zijn, wil je meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Begeleiding: Gerbrand en Bernadette (Bewust naar Beter), Gerard en Petra (Voluit-Leven)

Healing of the heart natuurceremonie 🌵 Sacred Cactus

27 / 28 augustus 2022
Zaterdag 11.00 uur – zondag 13.00 uur 
Bijdrage € 275,-

Ben jij er klaar voor om jezelf  in essentie te ontmoeten? Om jezelf te omarmen met alles wat in jou aanwezig is? Ben jij er klaar voor om in je licht te gaan staan ?  Ben jij klaar voor zelfliefde? Komt thuis in je hart!

Een magische ceremonie, waarbij we reizen in de natuur. Omringd door de ruisende bomen, kun je heerlijk neerstrijken aan het water of bij het knetterende kampvuur. Gedragen door Moeder Aarde, worden we meegenomen naar onze binnenwereld, omringd door al de elementen. 

Cacaoceremonie, met ademreis, klankschalen en gong

16 september in Dussen bij Mi-yoga
Vrijdag 19.30 – 22.30 uur
Bijdrage: € 59,-

Pure Cacao is een prachtig medicijn dat onze harten opent. Na het delen van de cacao maken we een innerlijke reis langs ons hart met de verbonden adem als voertuig. Een belangrijk onderdeel van de ademreis is de integratie tijdens de ontspanning. Wij nemen jullie mee in de hoge frequentie van de klankschalen en de gong.  Deze avond wordt verzorgd i.s.m. Miranda van Mi-yoga.

vrouwenceremonie 🌵 Sacred Cactus, Cacao, heartdancing, ademwerk 

29 / 30 september 2022 (nog 4 plekken vrij)
Donderdag 11.00 uur – vrijdag 15.00 uur 
Bijdrage: € 295,-

Twee dagen om te verbinden met je hart en het bekrachtigen van jouw vrouwelijke essentie in een liefdevolle bedding met andere sisters. Erkennen van je intuïtie, vanuit kwetsbaarheid leren je grenzen aan te geven, thuiskomen bij jezelf als vrouw en volledig in je vrouwelijke kracht staan.

Op donderdag starten we met verbinden als groep, zodat we onze innerlijke reis kunnen maken in een gedragen veld van sisterhood. De Sacred Cactus neemt jou mee naar de diepe wijsheid in jou en herinnert je eraan jouw unieke talent te schenken aan de wereld.

Vrijdag integreren we de wijsheid in ons lichaam via heartdancing en ademwerk onder begeleiding van Grootmoeder Cacao. Het prachtige medicijn verbindt je met jouw hart en laat je met twee benen stevig op aarde staan. Cacao leert je te voelen wat prioriteit heeft in jouw leven, de Sacred Cactus geeft je de focus jouw talent werkelijk te gaan leven.

Healing of the heart ceremonie 🌵 Sacred cactus verdiepingsweekend

21 / 22 / 23  oktober 2022
Vrijdag 15.00 uur – zondag 14.00 uur 
Bijdrage: € 475,-

In de drukte van alledag kunnen we vergeten wie we werkelijk zijn en wat we hier komen doen. We nemen als kind ideeën en conditioneringen over uit onze omgeving van ouders, leraren en vrienden. Om gezien en geliefd te worden passen we ons aan en we ontwikkelen strategieën om te overleven. Daarmee gaan we onderweg en dit houdt ons op de been tot het moment dat er iets begint te wringen en te duwen.  Je gaat jezelf afvragen:  ‘Wie ben ik? Wie ben ik voorbij de naam welke ik heb gekregen, mijn opleiding, mijn baan, mijn familie, mijn relatie. Wie ben ik en wat wil ik werkelijk?’

Als je op dit punt bent aangekomen in je leven, is het Verdiepingsweekend  iets voor jou. Kom weer volledig in verbinding met jouw pure zelf en de flow van het leven.  Krijg inzicht in jouw patronen en ontdek welke belemmerende overtuigingen in de weg staan om jouw potentieel voluit te leven. Herinner je weer de Magie van het Leven , zodat jouw potentieel volledig tot bloei kan komen en jij jouw authentieke zelf kunt zijn.

Vrijdag: een dag om elkaar te leren kennen en zachtjes aan te komen in ons lijf. Dit doen we met hulp van adem- en lichaamswerk. Je leert hoe je emoties in beweging kunt brengen en daarmee ruimte kunt maken voor iets nieuws.

Zaterdag: Grootvader  🌵 heelt het kind in jou dat verdwaalt is en laat jou zien wat jouw unieke plek is in deze wereld. De  Sacred Cactus weerspiegelt jou je volledige potentieel en ondersteunt je om jouw gave, jouw talent,  daadwerkelijk te kunnen manifesteren in je leven.

Zondag: Alle schatten van dit weekend bewaren we in ons hart, als het kostbaarste goud. Cacao wordt wel het Voedsel van de Goden genoemd. Het prachtige medicijn verbindt je met jouw hart en dat van ieder levend wezen. Het laat je met twee benen stevig op aarde staan en helpt je alle ervaringen van dit verdiepingsweekend te integreren tot diep in jouw celgeheugen. Na een heerlijke lunch nemen we afscheid van elkaar.

Healing of the heart ceremonie 🌵 Sacred cactus

19 / 20 november 2022
Zaterdag 11.00 uur – zondag 13.00 uur 
Bijdrage: € 265,-

Ben jij er klaar voor om jezelf  in essentie te ontmoeten? Om jezelf te omarmen met alles wat in jou aanwezig is? Ben jij er klaar voor om in je licht te gaan staan ? Om in eenheid te zijn met de Bron van het bestaan? Ben jij klaar voor zelfliefde? Kom thuis in je hart!

Healing of the heart ceremonie 🌵 Sacred Cactus

10 / 11 december 2022
Zaterdag 11.00 uur – zondag 13.00 uur 
Bijdrage: € 265,-

Ben jij er klaar voor om jezelf  in essentie te ontmoeten? Om jezelf te omarmen met alles wat in jou aanwezig is? Ben jij er klaar voor om in je licht te gaan staan ? Om in eenheid te zijn met de Bron van het bestaan? Ben jij klaar voor zelfliefde? Kom thuis in je hart!

Dit was mijn eerste Grootvader-ceremonie. En wow, dit is een van de beste cadeaus die ik mezelf ooit gegeven heb! Tijdens de reis mocht ik een groot stuk in mezelf helen en prachtige inzichten opdoen. Op zo’n manier dat ze nu écht doorgedrongen zijn en de verandering in mijn leefwijze blijvend is. Dit alles in een super veilige en liefdevolle setting. Een groep prachtige vrouwen onder begeleiding van drie topvrouwen die ons overspoelden met liefde, op een prachtige sfeervolle locatie. Sinds de reis voel ik me veel beter geaard en dichter bij mezelf. Mijn hoofd neem ik minder serieus en het lukt me beter om vanuit overgave te leven. Ik zou dit zeker nog eens doen en zou zeker terugkomen bij Voluit Leven!’ (Moniek).

De Tinusboom-huachuma-ceremonies
De Tinusboom-ceremonie-ruimte
De Tinusboom-plant-medicijn-retreat

Neem vrijblijvend contact met ons op

4 + 3 =

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op: 06-53365826