Agenda

Bij Voluit-Leven geven we ceremonies met plantleraar Grootvader Huachuma 🌵ook wel bekend als San Pedro en met Grootmoeder Cacao. Ben je geïnteresseerd in het bijwonen van een ceremonie, neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie of meld je aan door een mail te sturen naar info@voluit-leven.nl
Je ontvangt van ons binnen een week de informatie of bevestiging met intakeformulier.

Van februari t/m april reis ik af naar het continent van de plantleraren, Zuid-Amerika. Grootmoeder Cacao wees me de weg naar Ecuador, waar ik mag gaan deelnemen aan een 28-daagse teacher training, waar sjamanistische energiewerk wordt  gecombineerd met elementen uit de Tibetaanse tantrische traditie. Er zijn duidelijke overeenkomsten in hoe deze twee verschillende tradities energie, astrologie, anatomie en fysiologie begrijpen. De training combineert praktisch sjamanisme, yoga, meditatie, tantra, dans, clowning en improvisatie, wat ik samenbreng onder de naam Heart Movement.

En natuurlijk wil ik onder begeleiding van ervaren sjamanen mijzelf nog verder gaan verdiepen in het werken met Grootvader Huachuma. Al deze ervaringen neem ik mee en zal ik inbrengen in de ceremonies welke vanaf mei weer worden gefaciliteert.

Alle ceremonies van mei t/m augustus vinden buiten plaats met onze heerlijke Bell Tent als Sacred Space om je terug te kunnen trekken. Genietend bij het knisperende haardvuur, languit liggend in het gras, staren naar de voorbij drijvende wolken, jezelf laten weerspiegelen door het water, één wordend met de natuur, kom jij terug in jouw pure essentie; BACK TO YOUR NATURE.

Vanaf 2023 zijn onze ceremonies standaard uitgebreid met een integratieprogramma op de tweede dag. Deze integratie wordt intuitief ingevuld met o.a. ademwerk, heartmovement en / of een cacaoceremonie.

Vrouwenceremonie 🌵 Sacred Cactus, Cacao, Rituelen

26 / 27 januari 2023 ( vol)
Donderdag 10.30 uur – vrijdag 13.00 uur
Bijdrage: € 295,-

Twee dagen om te verbinden met je hart❤ en het bekrachtigen van jouw vrouwelijke essentie in een liefdevolle bedding met andere sisters. Erkennen van je intuïtie, vanuit kwetsbaarheid leren je grenzen aan te geven, thuiskomen bij jezelf als vrouw en volledig in je vrouwelijke kracht staan.
Op donderdag starten we met verbinden als groep, zodat we onze innerlijke reis kunnen maken in een gedragen veld van sisterhood. De Sacred Cactus neemt jou mee naar de diepe wijsheid in jou en herinnert je eraan jouw unieke talent te schenken aan de wereld.
Vrijdag integreren we de wijsheid in ons lichaam via rituelen onder begeleiding van Grootmoeder Cacao. Het prachtige medicijn verbindt je met jouw hart en laat je met twee benen stevig op aarde staan. Cacao leert je te voelen wat prioriteit heeft in jouw leven, de Sacred Cactus geeft je de focus jouw talent werkelijk te gaan leven.

Meedoen? Stuur een e-mail met je naam en de gewenste datum naar info@voluit-leven.nl

Healing of the heart ceremonie 🌵 Sacred Cactus, ademwerk

28 / 29 januari 2023 (vol, wachtlijst mogelijk)

Zaterdag 10.30 uur –  zondag 13.00 uur
Bijdrage: € 295,-

Ben jij er klaar voor om jezelf  in essentie te ontmoeten? Om jezelf te omarmen met alles wat in jou aanwezig is? Ben jij er klaar voor om in je licht te gaan staan ? Om in eenheid te zijn met de Bron van het bestaan? Ben jij klaar voor zelfliefde? Komt thuis in je hart!

Zaterdag reizen we met Grootvader San Pedro af diep in onszelf en zondag integreren we deze ervaring met hulp van ademwerk.

Meedoen? Stuur een e-mail met je naam en de gewenste datum naar info@voluit-leven.nl

BACK TO YOUR NATURE 🌵SAN PEDRO CEREMONIE

11 / 12 mei 2023

Donderdag 10.30 uur –  vrijdag 13.00 uur
Bijdrage: € 325,-

 

BACK TO YOUR NATURE 🌵SAN PEDRO CEREMONIE

13 / 14 mei 2023

Zaterdag 10.30 uur –  zondag 13.00 uur
Bijdrage: € 325,-

 

Ook is het mogelijk deze ceremonies te boeken als 4-daagse.

Dit is inclusief avondmaaltijd en overnachting op vrijdag en ontbijt op zaterdag. 
Tussendoor ben je vrij om thee te zetten en fruit en snacks te gebruiken.

Bijdrage: € 695,-

Meedoen? Stuur een e-mail met je naam en de gewenste data naar info@voluit-leven.nl

Healing of the heart weekend ❤

Met ademwerk, heartmovement en SAN PEDRO 🌵 CEREMONIE

9 / 10 / 11 juni 2023

Vrijdag 14 uur – zondag 14.00 uur
Bijdrage: € 495,-

We starten op vrijdag met ademwerk en heart movement (zie boven). Door adem en klank krijgt ons lichaam meer zuurstof. Zuurstof heeft een hoge trilling en lost de lagere trilling van trauma en pijn op.  We kunnen leren om te ontspannen in de pijn die we in ons lichaam vasthouden, waardoor we in totale overgave aan het leven kunnen komen.

Door het lichaamswerk ga je je veiliger voelen in je lichaam en kom je makkelijker tot overgave aan de lessen welke de San Pedro je wil geven tijdens de ceremonie zaterdag. Zondag gebruiken we voor integratie met adem- en lichaamswerk.

Meedoen? Stuur een e-mail met je naam en de gewenste datum naar info@voluit-leven.nl

BACK TO YOUR NATURE 🌵San Pedro  VROUWENCEREMONIE

22 / 23 juni 2023

Donderdag 10.30 uur –  vrijdag 13.00 uur
Bijdrage: € 325,-

 

BACK TO YOUR NATURE 🌵SAN PEDRO CEREMONIE

24 / 25 juni 2023

Zaterdag 10.30 uur –  zondag 13.00 uur
Bijdrage: € 325,-

 

Ook is het mogelijk deze ceremonies te boeken als 4-daagse.

Dit is inclusief avondmaaltijd en overnachting op vrijdag en ontbijt op zaterdag.
Tussendoor ben je vrij om thee te zetten en fruit en snacks te gebruiken.

Bijdrage: € 695,-

Meedoen? Stuur een e-mail met je naam en de gewenste data naar info@voluit-leven.nl

 * Aanpak wachtlijst

 Door allerlei omstandigheden komt het regelmatig voor dat in de weken voor de ceremonie nog plaatsen vrij komen. Meld je daarom met een e-mailtje gerust aan voor de wachtlijst, wanneer je wilt deelnemen. Indien de wachtlijst vrij groot wordt, plannen wij ook regelmatig een extra datum in voor een ceremonie.

Dit was mijn eerste Grootvader-ceremonie. En wow, dit is een van de beste cadeaus die ik mezelf ooit gegeven heb! Tijdens de reis mocht ik een groot stuk in mezelf helen en prachtige inzichten opdoen. Op zo’n manier dat ze nu écht doorgedrongen zijn en de verandering in mijn leefwijze blijvend is. Dit alles in een super veilige en liefdevolle setting. Een groep prachtige vrouwen onder begeleiding van drie topvrouwen die ons overspoelden met liefde, op een prachtige sfeervolle locatie. Sinds de reis voel ik me veel beter geaard en dichter bij mezelf. Mijn hoofd neem ik minder serieus en het lukt me beter om vanuit overgave te leven. Ik zou dit zeker nog eens doen en zou zeker terugkomen bij Voluit Leven!’ (Moniek).

De Tinusboom-huachuma-ceremonies
De Tinusboom-ceremonie-ruimte
De Tinusboom-plant-medicijn-retreat

Neem vrijblijvend contact met ons op

8 + 2 =

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op: 06-53365826