Het was voor mij de 1ste x dat ik in aanraking ben gekomen met het medicijn. En de 1ste x dat ik samen in een groep een reis ben aangegaan. Dit vond ik best spannend. Zoals ik al aangaf in de kring ben ik erg dankbaar dat ik in aanraking ben gekomen met plantmedicatie. Het heeft weer geholpen om op te schonen en te helen. Ik ervaar meer rust in mijn hoofd en lijf. Ik ben weer dichterbij mijzelf gekomen. Het is een fantastische, goeie aanvulling op mijn eerdere ervaringen met ayuhusca. Wat ik fijn vind aan dit medicijn is dat er ook momenten zijn dat je helder bent en je bewust bent van je omgeving. Evengoed is het hard werken. Een van de inzichten die ik heb mogen ontvangen: ik mag mij nóg meer laten zien. En zelfliefde. Dat uit zich door meer leuke dingen te doen met mij zelf, voor mij zelf. 

Jullie begeleiding was geweldig! Liefdevol, warm en met aandacht. De sfeer was goed. Warm en veilig. Voldoende aandacht voor eenieder.  

N.P.