Ik geniet nog altijd na van een enerverende ervaring die mij inzichten gegeven heeft waarvan ik vooraf nooit had durven “dromen” ze te mogen krijgen. Het leren openstellen van mijn hart en het luisteren naar mijn gevoel zijn termen die ik nu echt heb leren ervaren ipv enkel de theorie te kennen. 

De begeleiding voelde zoals het medicijn zelf; warm, intens en vol liefde. Je wordt vanaf minuut 1 geruststellend meegenomen in het proces waarbij er oog is voor ieder individu. Waar ik in eerste instantie enorm op zag tegen het openstellen van mijzelf in het bijzijn van de groep, voelde dit gedurende “mijn reis” als een warme deken van individuen  waarmee ik mezelf op magische wijze verbonden voelde dit weekend. De energie was geweldig en ik ben dan ook enorm blij dat ik voor deze samenstelling heb gekozen.

Voor mij is deze reis een vertrekpunt geweest voor een mooi nieuw begin, waarin ik duidelijkheid heb gekregen over fases uit mijn verleden, maar zeker ook handvatten heb gekregen om meer in het nu te leven en mijn blik op de toekomst helderder is geworden. De begeleiding, rust, locatie, sfeer in het algemeen en ook zeker de zorgvuldig uitgekozen muziek hebben er voor zorggedragen dat deze investering in mijzelf voelt als een geschenk dat op het juiste moment op mijn pad is gekomen. Iedereen die ook maar enigszins twijfelt kan ik zeggen; denk aan wat het je kan brengen en ben niet bang voor jezelf en je gedachten. Onder de liefdevolle begeleiding van Petra en haar team zul je zelf ervaren dat er deuren open gaan, naar zowel je hart als naar waar jij je intentie voor uitspreekt. 

Tom