San Pedro heeft mij de diepe lagen in mezelf laten zien, veel pijn, boosheid en frustratie werden gereleased en getransformeerd in zachtheid en meer liefde voor mezelf. De les voor mij om dankbaar te zijn voor wat er is en wie ik ben heeft zijn intrede gedaan.
Ik voel meer rust, zowel mentaal als fysiek en tegelijk voel ik meer creativiteit en drive om mijn hart te volgen naar mijn zielsmissie, dit mag in kleine stapjes maar het begin is gemaakt.

De begeleiders voelde ik bij me en ik kon ze ontvangen in wat ik nodig had op dat moment. Het voelde heel liefdevol en zacht.
De tipitent met de mooie grote tuin was de ideale combinatie om te ontdekken wat de natuur met me deed, ik voelde vrijheid en rust en kon genieten van de schapen. Het grote vuur was fantastisch, de warmte en de saamhorigheid voel ik nog. 
De muziek was bijna magisch en nam mij steeds mee in bepaalde stukken die ik in mezelf mocht voelen, ik voelde zoveel emotie en er zijn veel tranen gevloeid.
Al met al deze reis is een groot geschenk aan jezelf en iets dat ik altijd bij me zal dragen.

Amber