De ceremonie heeft mij de ervaring gegeven om meer naar mijn gevoel te luisteren. Ook neem ik meer tijd en rust in het dagelijks bestaan en sta langer stil bij dingen die mijn interesse of aandacht nodig hebben. Ik merkte dat het dagelijkse leven best snel gaat en het mij moeite koste om daarin mee te gaan. Nu plan ik mij tijd beter in en zorg voor een heerlijke rustige avond, zodat ik zonder prikkels tot een gezonde nachtrust kom.
Ik heb de aanwezigheid van jou en je team als ondersteunend, sturend en met een luisterend oor ervaren. Dit heeft ervoor gezorgd dat het een hele fijne warme en veilige omgeving was tijdens de ceremonie en ons verblijf.
Natuurlijk gaat mijn dank ook uit naar Merel, wat een super mooie en heerlijke gerechten heeft zij voor ons bereid.
De Tipi was fijn, maar de bewegingsvrijheid in de tuin heb ik als meerwaarde ervaren. Rust als je deze nodig hebt, maar ook tijd voor korte evaluaties of woorden van begrip en een knuffel. De muziek maakt het ervaren van het medicijn intenser en hierin liet ik mij meeslepen naar een andere dimensie. De sfeer is alle dagen heel relaxt geweest en je voelde dat je als groep naar elkaar toe groeide. Wat best bijzonder is, omdat je toch in je eigen proces zit. 

Steven