Wow, ik ben zo blij dat ik aan dit weekend heb meegedaan! Wat een ervaring! Merkte zeker nog dat de Huachuma een paar dagen doorwerkt. Zondag merkte ik dat ik het lastig vond om me af te sluiten voor invloeden van buiten, stond de hele dag nog open voor mijn gevoel.

Verder slaap ik fantastisch sindsdien! Voel mij een stuk lichter! Heb zoveel los kunnen laten zaterdag! Ik voel me er niet meer alleen voor staan, voel dat ik omringd en gedragen wordt door mijn gidsen/energieën en dat maakt dat ik mij gesterkt en heel krachtig voel vanbinnen! De krachtige vrouw die in mij naar boven gekomen is kan nu in alles naar voren komen. 

Ik geef meer stem aan mijn gevoel, vooral in de auto, haha, even schreeuwen, gillen, brullen, huilen, Heerlijk! Lucht zo op! Ik vond de ervaring met de Huachuma zo ontzettend waardevol, zeker door de manier waarop jullie het begeleiden, hoe jullie de processen zo mooi invoelen en echt ondersteunen om je daar op een zachte manier doorheen te helpen. Heel dankbaar kijk ik erop terug!  Ik wil heel graag nog een x bij jullie komen om nog een ceremonie mee te maken en te kijken wat de Huachuma mij dan laat zien/ervaren.

Jenda