Met veel genoegen deel ik je mijn ervaringen van de San Pedro ceremonie van afgelopen januari. Wat een bijzondere ervaring was dat. Allereerst al door de prachtige locatie en prachtige boerderij. Werkelijk alles is tot in de puntjes verzorgd en met zoveel liefde en toewijding van jou en je team. Dit geeft direct bij binnenkomst al zo’n fijn gevoel dat ik heel ontspannen de ceremonie in gegaan ben. Wat ik erg prettig vond, was dat jouw San Pedro brouwsel prima te drinken was, je proeft gewoon de liefde die er door jou aan toegevoegd is. Mijn hele reis was een bijzondere ervaring met daar waar nodig de juiste begeleiding van ieder van jullie, zo fijn hoe jij en Bernadette, Nienke en Frans perfect aanvoelden wat er bij iedereen op elk moment nodig was. Mijn dankbaarheid gaat uit naar ieder van jullie en ik kom graag terug als de cactus mij weer roept en dan hopelijk in de zomer om ook de ervaring mee te maken van een ceremonie in jullie prachtige tuin met tipitent en kampvuur.

Veel liefs, Joke