In januari 2023 heb ik de eerste maand van het jaar prachtig mogen afsluiten met een San Pedro ceremonie bij Voluit leven. Een cadeautje aan mijzelf.

De ervaring die ik heb mogen beleven is van het begin tot het eind uitzonderlijk te noemen. 

Nog voor dat je iemand persoonlijk ontmoet hebt, word je al op een hartelijke en warme manier benaderd. Dit geeft een enorm fijn gevoel. Zelf had ik vooraf meerdere malen contact via de mail, waarin ik duidelijk begeleid en geïnformeerd werd over de voorbereiding.

Op de dag van de ceremonie zelf had ik gezonde zenuwen. Het was voor mij de eerste keer dat ik ging deelnemen aan een dergelijke ceremonie. Eenmaal aangekomen op de prachtig mooie sprookjesachtige locatie, viel er meteen een soort rust over mij heen. Je wordt met open armen ontvangen en de sfeer is fijn en meteen vertrouwd. 

De kamers waar de deelnemers kunnen slapen, zijn super netjes, ruim, luxe en sfeervol ingericht. Ook de rest van het huis is ontzettend mooi en van alle gemakken en faciliteiten voorzien.

De ceremoniële ruimte was een ontzettend mooie en fijne ruimte waar goede energie hangt. Er wordt alle tijd genomen, zodat iedereen zich eerst op zijn/haar gemak voelt. Er werd duidelijk uitleg gegeven en geen vraag is te gek of te veel. 

De begeleiding is echt heel erg goed. De begeleiders tijdens mijn ceremonie waren stuk voor stuk engelen, die ons met zoveel liefde, geduld, aandacht, passie en zorgzaamheid hebben begeleid tijdens onze reis. Ik ben ze onbeschrijfelijk dankbaar. 

Zelf heb ik een ontzettend mooie reis mogen maken, waarin ik al mijn emoties heb aangeraakt en alles heb mogen omarmen. Mijn liefde, mijn boosheid, mijn onzekerheid, mijn passie, mijn verdriet, mijn vreugde, mijn angst. Alles heb ik mogen voelen en ervaren. 

Ik heb tot vele inzichten mogen komen. Inzichten over het verleden, het heden, maar ook over mijn toekomst. Daarnaast heb ik het vuur in mij weer weten te vinden, Het vuurtje dat jaren lang gedoofd was, is weer in mij ontstoken en dit heeft mij enorm veel kracht gegeven. Een kracht die ik ook na de ceremonie heb vast kunnen blijven houden. Ik sta weer in verbinding met mijn hart, mijn ware ik en dat voelt heel bevrijdend. 

Al met al wil ik zeker in de toekomst nog een ceremonie van Voluit Leven gaan bijwonen, want het is voor mij van immens grote waarde geweest en nog steeds vandaag de dag.

Liefs, Gita