Deze 2 dagen waren echt een prachtige ervaring voor mij. Na al wel bekend te zijn met het wat zwaardere geschut zoals truffels was dit een hele zachte reis. Zacht en liefdevol, maar niet minder diep. Een combinatie die eigenlijk heel goed bij me past. Niet schromen om diep te voelen maar in een zachte bedding van het medicijn, de overige vrouwen en de heerlijke begeleiding. Het heeft voor mij heel helend gevoeld om veel pijn en verdriet te ervaren in zoveel veiligheid én aanwezigheid in m’n eigen lichaam. Want dat is wat ik heb mogen voelen, zakken in m’n lijf. En om aanwezig te blijven bij dat wat is, ontstaat er eigenlijk in the end altijd liefde. Zonder het te laten verdwijnen, maakt het wel alles zacht. Ik heb mogen inzien dat liefde ontvangen niet spannend maar voedend is. En dat werkt nog steeds door. Petra, Nienke en Bernadette hebben hier absoluut een enorme bijdrage aan geleverd door zo liefdevol aanwezig te zijn. Met oprechte aandacht, liefde en rust voelden ze de hele ceremonie enorm beschikbaar voor m’n proces. In combinatie met de muziek, de setting, de geuren, de geluiden, is het een plaatje dat gewoon klopt. I’ll be back… Liefs

Aline