Wat een ontzettend bijzondere dagen heb ik gehad tijdens het deep healing retreat. Een weekend vol vertrouwen, verbinding en liefde. Aankomen in een warm bad. Een fantastische groep en fantastische begeleiders die doen waar hun hart en ziel ligt. Ik voelde me direct thuis en mis het eigenlijk nu alweer. De plantmedicijnreizen waren echt heel bijzonder en deze waren nooit hetzelfde geweest zonder jullie. Naast de ceremonies, de yoga en het adem- en lichaamswerk waren er ook heerlijke en voedende maaltijden van Merel. Overal wordt zoveel liefde in gestopt en dat is zó ontzettend voelbaar. Na 3 dagen viel het afscheid toch wel zwaar, maar ik heb er een zielenfamilie bij. En zoals ik bij het afscheid al zei, zeg ik dat nu nog een keer: blijf jij, want dan ben je op je mooist. 🤍

Heel veel liefs en wie weet tot ooit!
Amy