“Ik geniet nog steeds na. Wat een fijn stellenretreat was dat. Een diepe buiging van dankbaarheid voor jou en natuurlijk ook voor Gerard, Bernadette en Gerbrand. Wat een fantastisch programma hebben jullie in elkaar gezet. Het klopte van a tot z. Vol liefde en overvloed. Dank jullie wel.

Dit weekend met dit programma kunnen jullie gerust de wereld in sturen. De combinatie van heartdancing, theorie, veel ademwerk, huachuma ceremonie en het heerlijke eten, op een prachtige locatie met alleen maar fijne mensen is een heel groot geschenk voor lichaam en geest. Wat een cadeau dat wij daaraan deel hebben mogen nemen. 

Voor mij persoonlijk heeft het mij de volgende inzichten gegeven: leven in eenvoud én in het NU. Geen grootsheid, niet morgen of over een paar weken. Nu en klein. Daarnaast heb ik door de huachuma de band met mijn ouders mogen doorknippen. Uiteraard blijf ik energetisch verbonden met ze, blijven zij mijn ouders en ik hun dochter maar het voelt alsof ik niet meer afhankelijk ben van ze. Afhankelijk van goedkeuring, aandacht enzovoorts. Daardoor voel ik mij meer geaard én kan en mag ik nu de keuzes maken die voor mij goed zijn, wat die keuzes ook zijn. Het was een heftig proces, maar jullie en vooral jouw begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik er volledig en veilig doorheen kon en mocht gaan, op mijn tempo. En na dat proces kon ik samenvloeien met mijn liefde en hebben we heerlijk op ons matrasje gesproken en genoten. 

Het weekend was compleet en voedend.” 
Saskia