Recent maakte ik tweemaal een San Pedro 🌵 reis onder begeleiding van Petra en haar team. Op een prachtig plekje zowel binnen als buiten, waar je zo warm wordt welkom geheten dat je je er direct thuis voelt, pakte de beide reizen voor mij groots uit. Onder de plantmedicijnen is dit voor mij tot nu de meest helpende. Hij is mild, laat je een keuze waarmee je een begaanbare route biedt, en door het gemak waarmee je met hem kan communiceren. Petra en haar team gaven mij de meest optimale begeleiding die ik me maar kon denken, warm en liefdevol, geborgen, met een helpende balans in sturing en loslaten, met afgestemde muziek, meelevend/-denkend (voor mij als analyticus heel fijn, zo afgestemd beantwoordden ze mijn opkomende vragen!). De eerste reis kon ik me onder meer als het ware opnieuw/verdergaand overgeven aan het leven, mede door onthechting van donkerte en pijn. En in de tweede bevrijdde ik me van zware voorouderlijke energie, lachte ik samen met een paar medereizigers die kennelijke dezelfde behoefte voelden, onbelemmerd vrij en kon ik uiteindelijk mijn pure ziel met haar enorme vreugde omhelzen! Met deze ervaringen verdwijnt al het oude niet zomaar als sneeuw voor de zon, integratie na de reis is nodig en verlangt aandacht en inspanning. Maar de intense ervaringen bieden hierin fijne houvast.

Word je belemmerd door oude patronen, wil je heling vinden op diepere lagen onder liefdevolle begeleiding, die je helpt tot overgave te komen? Dan kan ik je een reis bij Voluit Leven van harte aanbevelen!

Veel liefs, en nogmaals met hele grote intense dank voor wat ik bij jou en jullie mocht beleven!”
Angela